Sisältöpalvelut

Ajanvietettä asiakkaallesi

Etsitkö viihdyttävää ja suosittua sisältöä julkaisuusi? Ristikot ja erityisesti kuvaristikot ovat Suomessa todella suosittuja. Myös sudokut ovat saavuttaneet suursuosion. Kolmiokirja Oy toimittaa erilaisia tehtävätyyppejä painotuotteisiin sekä internetsivuille. Kun haluat tarjota asiakkaallesi mukavaa ajanvietettä tuotteesi parissa, meiltä löydät helpon ja toimivan ratkaisun.

Kolmiokirja Oy on markkinajohtaja ristikkolehtikustantajana Suomessa. Meillä on alalta yli 40 vuoden kokemus ja julkaisemme tällä hetkellä lähes 40 erilaista ristikkojulkaisua. Toimitamme ristikoita myös sanoma-, aikakaus-, paikallis- ja ilmaisjakelulehtiin sekä erilaisille nettisivustoille.

Teemme yhteistyötä kymmenien ristikoiden laatijoiden ja kuvittajien kanssa. Tavoitteemme on tuottaa Suomen laadukkainta ristikkomateriaalia.

Meidän kauttamme saat suosittujen kuvaristikoiden lisäksi myös paljon muita tehtävätyyppejä, kuten krypto-, sanahaku-, sudoku-, piilosana- ja tavuristikkotehtäviä. Valikoimiimme sisältyvät lähes kaikki Suomessa julkaistavat tehtävätyypit. Erilaisia mahdollisuuksia on paljon, ja kerromme niistä mielellämme tarkemmin.

Tehtäviä printtituotteisiin

Meiltä saat laadukkaat kuvaristikot ja muut tehtävätyypit kilpailukykyiseen hintaan. Markkinajohtajana pystymme tarjoamaan laadukkaan palvelun ja erinomaiset tuotteet. Halutessanne voimme brändätä tehtävän juuri teidän yritykseenne sopivaksi tai haluamanne teeman ympärille.

Toimitamme erilaisia tehtävätyyppejä helpoista haastaviin ja voimme esimerkiksi suunnitella valmiiksi tehtäväsivun julkaisuunne.

Tehtäviä internetsivuille

Toimitamme tehtäviä myös internetsivuille. Tehtävien avulla saat nopeasti uutta sisältöä internetpalveluusi, minkä ansiosta käyttäjät viihtyvät sivuillasi kauemmin. Toimitamme sähköiset tehtävät avaimet käteen -periaatteella, joten niiden käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa. Tehtävät voidaan asentaa joko suoraan sivustollesi tai esimerkiksi bannerin kautta avautuvaan tehtäväikkunaan. Tehtävien avulla voit halutessasi kerätä myös asiakasrekisteriä yrityksellesi.

Sähköisinä tehtävätyyppeinä toimitamme mediaristikoita ja kryptoja, joissa on mahdollista hyödyntää video- ja äänimateriaalia. Lisäksi toimitamme myös sudokutehtäviä.

Yhdistä painotuote ja internet

Oletko miettinyt, miten yhdistää printtituote ja verkkopalvelu? Tarjoamme palvelun, jonka ansiosta voit käyttää samaa materiaalia sekä printtituotteessasi että verkkopalvelussasi. Voit halutessasi julkaista esimerkiksi saman kuvaristikon yhtä aikaa lehdessä ja lehden internetsivuilla.

Tämä on kustannustehokas tapa tuottaa materiaalia molempiin kanaviin.

Brändäämme materiaalin

Voimme brändätä tehtävät yksilöllisesti tarpeittesi mukaan. Brändääminen on toimiva ratkaisu, jos haluat tuoda yritystäsi esille ja painottaa sellaista informaatiota, jonka tahdot asiakkaasi muistavan. Tehtävässä voidaan korostaa yrityksellesi tärkeitä teemoja tai tuotteita. Voimme brändätä tehtävät niin painotuotteisiin kuin internetsivuille.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Miikka Vuontisjärvi
julkaisujohtaja

Kolmiokirja Oy
044 737 0344
miikka.vuontisjarvi@kolmiokirja.fi